Skip to main content

The Circle

By 23. november 2020november 14th, 2023Godly Play

Visste du at Godly Play stiftelsen har et eget magazine som heter «The Circle«? Magazinet forteller historier om hvordan Godly Play har slått rot rund om kring i verden. The Circle handler om sirkler. Sirkler av barn som samler rund fortellingene. Sirkler av de som forteller og samler for å inspirerer- og lære fra hverandre. Det er enda større sirkler: regionale og nasjonale foreninger og organisasjoner. Så har vi den verdensvidde sirkel av alle som jobber på en eller annen måte med Godly Play, og alle har sin egen historie. Historier om hvordan Godly Play etablerte seg, hvordan Godly Play vokste eller historier om hvordan Godly Play ble tilpasset i sin kontekst.

Her er det mange fine historier. En av dem hørte jeg da jeg var på Europa konferansen i Latvia for noen år tilbake da Katie Velghe fortalte historien om hvordan Godly Play slo rot i Flandern. Les den her og mange andre historier om Godly Play i verden.

 

Wilco

Forfatter Wilco

Wilco Vogelaar har en Bachelor i Sosial Pedagogik og jobber som Menighetspedagog på Radøy. Wilco gikk på kurs i 2014 og har siden brukt Gudsrikeleiken blant barn og ungdom. Manger kirken på Radøy har et eget Gudsrikeleikenrom. Wilco er gift og har 4 barn.

Flere innlegg av Wilco